Menu Sluiten

Retourneren & Service

Bij ketonenmeter.nl doen wij er alles aan om betrouwbare en hoge kwaliteit producten aan te bieden. Bent u niet tevreden over onze producten dan is het mogelijk om de producten binnen 14 dagen na aankoop te retourneren. Bij aankoop van meerdere producten start de termijn na ontvangst van het laatste artikel.

Steriele materialen zoals naalden en test strips kunnen in verband met hygiëne enkel in gesloten verpakking worden geretourneerd. Vermeld bij retouren altijd het order- en factuurnummer van het product. Bewaar altijd uw verzendbewijs tot u van ons bericht heeft ontvangen dat uw pakket in goede orde is ontvangen. Bij producten die zich in originele staat bevinden betalen wij binnen 14 dagen het oorspronkelijke aankoopbedrag terug.  Let op: Dit geldt alleen als je de hele bestelling terugstuurt. Als je bijvoorbeeld 2 artikelen bestelt en er 1 houdt en 1 terugstuurt, betalen wij de bezorgkosten niet terug. 

Voor meer informatie zie ook onze Algemene voorwaarden

Indien u niet tevreden bent over onze producten of heeft u een vraag neem dan altijd eerst contact op met een van onze medewerkers via Klantenservice@ketonenmeter.nl of via onderstaand contact formulier. Wij helpen u graag met het vinden van een passende oplossing.